Овен Като цяло годината на Плъха за Овена ще е благоприятна,

...
Овен Като цяло годината на Плъха за Овена ще е благоприятна,
Коментари Харесай

Хороскоп за 2020: Виж какво я очаква твоята зодия

Овен

 

Като цяло годината на Плъха за Овена ще е удобна, изключително по финансови въпроси. Паричният поток понякога ще влезе в живота от изцяло непредвидени източници. По отношение на Купидон, бъдете извънредно деликатни. Една неверна дума, която казвате, може да постави завършек на персоналните връзки.

Телец

 

Разумният и пореден Телец в 2020 година, годината на Плъха ще бъде по-решителен и рисков от всеки път. Благодарение на това ще може да усъвършенства финансовото положение и да реализират задачите си в работните каузи. Що се отнася до персоналния живот, фамилният Телец рискува да стане основател на раздора в персоналния си живот. Самотният и твърдоглав Телец ще срещне любовта на живота си.

Близнаци

 

Неспокойните и непрекъснато пристрастени Близнаци ще търсят нови източници на приходи. Това не значи, че финансите ще бъдат доста лимитирани. Просто непрекъснатото предпочитание да опитат нещо ново няма да разреши на Близнаците умерено да седят неподвижно. В любовта ги чака същински бразилски сериал - срещи, разлъка, интриги, подиуми за ревнивост и ненадейно благополучен край.

Рак

 

Предстоящата година на Плъха ще бъде изключително натоварена за тези Раци, които живеят за пътешествия. Пътувания в далечни земи, нови познанства и необятни вероятности, ненадейно ще избухнат в живота на Рака. Очаква се мъртвило в любовта. Семейният живот ще протича умерено и премерено, което сигурно впечатлява домошарят Рак.

Лъв

 

През 2020 година Лъвовете ще би трябвало да работят интензивно, с цел да възстановят реда, както в бизнеса, по този начин и в персонален проект. И в случай че нямат здравословни проблеми, тогава в общуването с сътрудници и началници от време на време ще се появяват спорове, заради недоразумения. Ситуацията ще е сходна в връзките.

Дева

 

Девите са педантични и старателни. Те несъмнено впечатляват пресметливия Плъх. В любовта не се чакат специфични промени, както и със здравето. Хубавото тук е, че новата 2020 година ще донесе на Девата забележителна облага и заслуги. Не спирайте до там. Запомнете - постоянно може да постигнете повече!

Везни

 

В непрекъснато търсене на естетика, Везните рискуват да изхарчат силата си през новата година. Не гонете всяка нова концепция, която се появи в главата. Съсредоточете се, над едно нещо. Това се отнася, и за любовта, и за работата. Плъхът обича виновните и работливи хора. Затова докажете, че сте тъкмо това!

Скорпион

 

В множеството случаи компликациите, през идната година ще зародят в живота на Скорпиона само по негова виновност. И те ще се случат не просто по този начин, а с цел да научат най-ценния урок. Погрижете се за околните си, бъдете упорити в работата и деликатни към здравето си, тогава проблемите няма да продължат дълго в живота ви.

Стрелец

 

Тази година ще бъде сполучлива за оня Стрелец, които възнамерява да се снабди с недвижими парцели. И не се тормозете, в случай че би трябвало да вземете дълготраен заем, с цел да извършите покупка. Ще може да погасите, в най-кратки периоди, защото финансовият напредък в дома ви не е надалеч.

Козирог

 

За Козирога годината на Плъха ще бъде цялостна с приятни изненади. Планира се бързо израстване в кариерата, което ще докара до финансов разцвет. Хармонията ще надделее в персоналните връзки и тези, които от дълго време са в търсене на своята половинка. Те ще имат опция да се оженят и скоро да станат родители.

Водолей

 

Началото на 2020 година ще бъде финансово не прекомерно радостно за Водолея. Възможни са огромни, а от време на време даже и разточителни разноски. В средата на пролетта обстановката ще стартира фрапантно да се трансформира. Ще има нови благоприятни условия и забавни оферти за работа, които в бъдеще ще доведат до кариерен напредък. Здравето през новата година несъмнено няма да ви съобщи. Успехите в любовта ще се редуват с краткотрайни усложнения.

Риба

 

Първата половина от годината ще е доста продуктивна за Рибите, както в работата, по този начин и на персоналния фронт. Повишение в кариерата, повишаване на приходите и вниманието от противоположния пол ще са единствено огромен подтик за Рибите. В края на 2020 година са вероятни брак и кариерно израстване. Основното нещо - не губете заряда си!

 

actualno.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР